Preporuke korisnika za preparat SUBKOS

Jelka K. – Beograd

29.09.2009

Tonikom na bazi vinove loze, kestena i ricinusa pobedila sam alopeciju!
Osamdesetdevetogodišnja Jelka K. iz Beograda, lek za svaku bolest uvek prvo traži u prirodi. To ju je naučila pokojna majka, koja je za vreme drugog svetskog rata šumskim biljem uspešno lečila ranjene i promrzle ljude. Kako kaže, tokom svog dugog životnog veka sijaset puta lično se uverila u to da alternativna medicina pomaže i kad zvanična ne može, ali najveći uspeh doživela je biljnim SUBKOS losinom kojim je izlečila alopeciju. “Pre devet godina mojoj rođenoj setri amputirali su obe noge zbog gangrene, i ubrzo nakon toga ona je preminula. To je bio veliki stres za mene, usled kog sam dobila alopeciju. Naime, nedugo posle njene smrti, počela sam da primećujem puno kose na češlju posle češljanja. Ali tome nisam pridavala značaj, dok se jedno jutro nisam probudila sa pramenovima kose na jastuku i pečatima na vlasištu”, priča Jelka ističući da je kao uvek, i ovaj put spas potražila u fitoterapiji. “Isprobavala sam razne tinkture, losione i ulja, ali napretka nije bilo dok nisam naišla na gospođu Božidarku Vidaković. Ova vrsna travarka dala mi je čudesan losion na bazi vinove loze, kestena, ricinusa i mnogih drugih lekovitih trava, po imenu SUBKOS koji sam svakodnevno utrljavala u teme glave, ujutru i uveče, tokom tri meseca. Zahvaljujući tome postojeće vlasi su mi ojačale i – verovali ili ne, u devetoj deceniji života počela je da mi raste nova, takozvana bebeća kosa. Božidarkin SUBKOS preparat od tada svima preporučujem, jer kada je meni u ovim godinama pomogao mogu da zamislim kako bi delovao na vlasište mladih osoba”, poručuje gospođa Jelka.


Jeca – Novi Bečej

03.29.2015

Imala sam velikih problema sa opadanjem kose, i sasvim slučajno u jednim novinama sam naišla na reklamu Božidarke Vidaković i naručila SUBKOS. Posle upotrebljene prve flaše rezultati su bili vidljivi i nakon nekog vremena kosa mi se oporavila i progustila. SUBKOS je zaista dobar preparat.


Ana – Beograd

07.12.2013

Koristila sam preparat SUBKOS Božidarke Vidaković i prezadovoljna sam. Kosa je prestala da mi opada i postala je gušća.
Toplo ga preporucujem!


 

Andrijana – Inđija

01.12.2013

Preparati fantazija Božidarke Vidaković za čišćenje i negu lica su odlični! Meni su se rezultati videli već posle mesec dana, a inače sam se godinama mučila sa bubuljicama, aknama i mitaserima i koristila razne kreme, kremice i meleme, ali bezuspešno. Toplo preporučujem preparate fantazija svima koji imaju slične probleme. Istovremeno su moji ukućani koristili SUBKOS takođe travarke Božidarke Vidaković koji je što se rasta kose tiče dao fenomenalne rezultate!
Probajte, preporučujem!


Preuzeto sa sajta travarisrbije.