Preporuke korisnika za preparat DOJMEL

Milica – Beograd

06.24.2016

Zdravo svima,
Ovim putem želim da vam prenesem svoje iskustvo sa DOJMEL melemom g-đe Božidarke Vidaković iz Beograda.
Ukratko, pre 4 godine sam operisala fibroadenom na desnoj dojci, neposredno posle operacije pojavio mi se displazni plah i na kraju se pojavljuje manja doza kondenzacije (sve sam to redovno kontrolisala na 3-6 meseci). Na UZ pregledu u decemru 2015, mi je rečeno da promena počinje da dobija treću dimenziju i da je potrebno nakon magnetne rezonance da ponovo operišem dojku. U tom nekom periodu sam i čula za DOJMEL i odmah se posavetovala sa g-đom Božidarkom Vidaković oko korišćenja. Nakon samo mesec dana mazanja melema svako veče, otišla sam na MR dojki i nalaz je uredan, nema znakova eksplanzivnih promena, nema znakova tumora. Kontrola tek za godinu dana i to UZ pregledom. Svu zahvalnost dugujem g-đi Božidarki i beskrajno joj hvala. Toplo preporučujem svim ženama koje imaju bilo kakvu promenu na grudima da krenu odmah sa korišćenjem DOJMEL melema. I jos samo da dodam, da je g-đa Božidarka jedna divna, pozitivna osoba sa velikim srcem.


Snežana – Niš

03.29.2016

Ovim putem želim da podelim svoje iskustvo sa DOJMEL melemom. Naime mojoj mami, koja ima 89 godina dijagnostifikovan je tumor dojke, koji je bio kapsuliran i predlagali su joj operaciju. Zbog godina, nije htela to da uradi, pa je ta kapsula pukla, i na povrsini dojke joj se stvorila rana (precnika 5cm) koja je stalno curila. Baš u to vreme sam gledala gospodju Božidarku Vidaković na televiziji i rešila da pokušam sa njenim melemom da to saniram. Moja majka je u to vreme počela d oseća bolove pod miškom i u predelu rane, a naručeni melem je stigao. Posle samo tri dana korišćenja melema, bolovi su prestali. Melem koristimo vec devet meseci, rana stoji (ne širi se), povremeno prokrvari, ali to je sve. Zato što je moja majka veoma osetljiva na bol, njoj je najvažnije da toga nema, a rezultati bi bili mnogo bolji kada bi povela računa i o ishrani, kako nam je i gospođa Božidarka savetovala. Beskrajno sam zahvalna i na ovim rezultatima, a nekome će možda pomoći ovo moje iskustvo.


Mirjana S. – Sremčica

02.26.2016

Želim da podelim svoje iskustvo sa melemom za saniranje cisti u grudima g-dje Božidarke Vidaković. Moram Vam reći da sam bila izuzetno uznemirena kada su mi na redovnoj kontroli u maju 2015g. otkrili fibroadenom. Obzirom da imam 47 godina, i ulazim u menopauzu, lekar mi je preporučio da se fibroadenom otkloni hirurškim putem. Zakazali su mi intervenciju u oktobru. G-đu Božidarku sam gledala na TV, i moram priznati bila skeptična da mi može pomoci. Ipak sam počela da koristim melem uveče pre spavanja. Nisam ga koristila redovno, bojala sam se da mi supstance ne izazovu neke nus pojave. Kada sam otišla na kontrolu u oktobru, ne samo da je nestao fibroadenom već nije bilo nikakvih cisti. Za svaku preporuku… Sada ću naručiti melem za artritis, obzirom da moja sestra ima reumatski artritis… Imam potpuno poverenje u g-đu Božidarku Vidaković i zaista Vam je preporučujem od sveg srca…


Sonja – Kraljevo

04.05.2013

Mast “GENITAL” mi je pomogla i u lečenju cističnih promena na dojci, a mojoj drugarici se znatno smanjio polip na grliću materice. Svakako nastavićemo i dalje da koristimo. Pozdrav i velika zahvalnost Božidarki.


Preuzeto sa sajta travarisrbije.