GENITAL – prirodni lek

100% prirodni preparat

Leči sve ginekološke probleme: miome, ciste, ranice na grliću materice, poilipe, promene na materici, slabu ovulaciju, zavaljenu matericu , sve vrste infekcija, bakterija, i virusa, kao i neprohodne jajovode. pokazalo je dugotrajno ispitivanje. Nema nerešivog problema ukoliko suštinski upoznamo srž i uzrok nastajanja istog. Vođen tom idejom tome je studiozno i ozbiljno pristupio inovator melema pod nazivom ‘’Genital’’.

Lečenje ginekoloških problema se u zvaničnoj medicini obično rešava hirurškim zahvatom i terapijom medikamentima. Inovator je došao do zaključka da sve što se uzima oralno, putem krvi, se razlaže po celom organizmu i nije u stanju da lokalizuje i reši određeni problem, a moze i da naskodi nekom drugom organu u organizmu. Operativnim putem se najčešće otkloni određeni problem kao sto su miomi, ciste, polipi itd., ali se u najvećem broju iste anomalije vraćaju ponovo. Zašto? Jednostavno, lekari nasilno otklone problem tj. uklone određenu anomaliju, ali organizam ostane isti, tj. nezdrav i logično je što se miomi, ciste, polipi i ostale anomalije vraćaju. Inovator je ovde pošao od toga da problem treba tretirati direktno i konačno rešiti uzrok, a ne posledicu problema.  Takođe iz istog razloga, razne terapije sa čajevima ne mogu otkloniti problem, jer sve što se pojede i popije ide putem krvi na ceo organizam, a ne samo tu gde treba.

Melem pod nazivom ‘’Genital’’ se sastoji od supstanci koje su važan činilac u lečenju ginekoloških problema i koji su u stanju da saniraju problem uz određen način primene. ‘’Genital’’ se stavlja, u vidu obloge, direktno na vaginalni otvor, koji putem isparavanja deluje kroz otvor, tako da leči sve anomalije uporedo koliko ih ima. Neke sanira pre, neke kasnije, u zavisnosti od veličine i vrste anomalije. Ispitivanje je vršeno 20 godina i rezultati su fascinantni.

Genital dokazano leči: miome, ciste, ranice, polipe, promene na materici, zavaljenu matericu, neredovan ciklus, slabu ovulaciju, bolnu menstruaciju, kao i sve vrste infekcija, bakterija i virusa, odnosno sve ginekološke probleme.

Ono sto je od izuzetne vaznosti kod ove terapije je: sve se anomalije lece uporedo koliko ih ima. Primera radi ako zena ima miom velicine 10 sm. cvrstu cistu 4 sm. i ranicu na grlicu materice, onda ce posle jedne doze ostati samo smanjen miom a rarnica i cista ce nestati. Vodene ciste nestaju sa jednom dozom, bez obzira na velicinu. Najcesce se sve leci jednom dozom, osim vecih mioma, vecih cvrstih cista i neprohodnig jajovoda ako su neprohodni vecim delom ili totalno. Manji miomi, cvrste ciste i jajovodi ako su neprohodni do 40 %, takodje se leci jednom dozom masti Genital. Ono što je jako važno, terapijom ‘’Genital – masti’’ leče se neprohodni jajovodi 100%, što je za zvaničnu medicinu najsporniji momenat kada je u pitanju lečenje steriliteta. Zvanična medicina je u mogućnosti jedino da izvrši vantelesnu oplodnju, kada je u pitanju ovaj problem. Poznato je da sa tom metodom od 10 žena svega 3-4 žene uspeju da održe trudnoću. Ova metoda garantuje uspeh kod 9 od 10 žena (ostavlja se mogućnost jednog neuspeha, naročito ako je žena imala abortus prilikom kojeg je povređen neki relevantni organ.) Terapija Genitalom se direktno suprostavlja ortodoksnoj tj. zvanicnoj medicine i sve ginekoloske probleme resave na jedan daleko jednostavniji i suptilniji nacin a sto je veoma vazno bezbolniji i bez ikakvih kontraindikacija.

Za 20 god. ispitivanja efikasnosti terapije genitalom, nikada, ali nikada nije bilo nikakvih kontraindikacija. Tako se resavaju odredjeni problemi na potpuno prirodan i vrlo jednostavan nacin.

HVALA VAM NA POVERENJU!