DOJMEL – prirodni lek

Svima je poznato da u dojkama može doći do raznih promena tj. promena ćelija što dovodi do fibrolipomatoznih, adenomatoznih, fibromikrocisticnih dojki. Razne izrasline u vidu benignih tumora koje uvek mogu preći u teži oblik tj. oblik maligniteta. Za takve pojave uzroci mogu biti razni i najčešće su nepoznatog porekla. Ono što se smatra uzrokom takvih pojava najcecsce su: mutacija na genima koja reguliše sve procese dovodi do gubitka kontrole nad ćelijskom deobom.

Uzroci mogu biti i genetski faktori, telesna tezina, izloženost zračenju, nerađanje izostanak dojenja, alkoholizam, neaktivnost, pušenje, prva menstruacija dobijena pre 12-te godine života itd. Čvor u dojci je prvi znak da se nešto poremetilo i da nije u redu, drugi znak je taj da postoji iscedak iz bradavice, kao i da je bradavica uvucena unutra, kraste na bradavici, kao i hrapava koza dojke.

Sta god da je uzrok očito je da je nesto krenulo kako netreba. Tome je potrebno prići ozbiljno i studiozno i pronaći rešenje da se sve vrati u normalu i da organizam profukcioniše na pravi tj. prirodan način. Dojmel je tu pronašao svoje mesto i može da popravi mnogo toga i pomogne da se anomalije saniraju i sve vrati u svoj prirodan tok tj. u normalu.
Dojmel ima tu osobinu koja pomaže da lekovita svojstva iz kreme, prodru duboko u unutrašnjost dojke i na taj način saniraju izrasline.
Nanosi se po koži dojke (mazanje kao što se maže lice kremom, bez obloga i sl.), takoreći na veoma jednostavan način se maže pred spavanje i ostavlja celu noc. Ova krema čini čudo!

Osobina ovog melema je da lekovito svojstvo preko kože prodire u dubinu i sanira sve anomalije. Izrasline se polako smanjuju tako da od istih ne ostane ništa. Deluje pozitivno kako na benigne, tako i na maligne izrasline.