Preporuke korisnika za mast GENITAL

Maruska– Požega

04.22.2016

Želim da podelim sa Vama moje iskustvo sa GENITAL melemom Božidarke Vidaković.
Prošle godine u avgustu mesecu na redovnoj ginekološkoj kontroli prvi put mi je dijagnostikovan miom veličine 30mm. Malo je reći da sam bila uplašena, jer nisam rađala, a moja majka je u svojoj 38 godini već imala operaciju zbog mioma od 30mm. Kako mi je lekar rekao da ćemo pratiti za sada šta se događa, ja svakako nisam želela da dozvolim da nešto ne preduzmem. Po nagovoru svoje majke odlučila sam da poručim genital mast… Kada sam pozvala gospođu Božidarku, stvarno me je ohrabrila i bila je sigurna da moj problem rešava jedna terapija od mesec i po dana. Zaista sam pedantno koristila melem i sve sam radila po dobijenom upustvu… Na prvu kontrolu sam otisla nakon mesec dana korišćena melema, znači jos uvek nisam završila terapiju, ali već tada miom od 30mm bio je 0,8mm što je zaista ogromna razlika. Nešto kasnije na pregledu više ga nije bilo… Drage dame, znam da su mnoge žene rešile neke od svojih zdravstvenih problema zahvaljujući ovom melemu, kao što sam i ja sama… Od srca Vam savetujem da probate , sigurno će pomoći…


Nina – Beograd

03.29.2016

Želim da podelim svoje iskustvo. Pre par meseci konstatovan mi je problem sa kondilomima i cistama na levom i desnom jajniku. Na levom jajniku sam imala vodenu cistu dimenzija 50mm, a na desnom cistu hipoehogenog sadržaja dimenzije 25mm. Tada mi je doktorka preporučila da kondilome skinem laserom ili tečnim azotom. Ta intervencija sa uputom košta oko 10.000 din. Takođe mi je bilo preporučeno da za lečenje cista na jajniku koristim antibebi pilule. Prateći forume upoznala sam se sa lošim iskustvima devojaka koje su koristile antibebi pilule jer nakon prestanka uzimanja istih ciste su se ponovo pojavljivale. Tada sam saznala za melem GENITAL gospođe Božidarke Vidaković i obratila sam joj se za pomoc. Uz njene savete koristila sam melem mesec i po dana. Kondilomi su počeli da se suše i povlače. Ciste su pukle, ali se pojavila jos jedna zanemarljivih dimenzija vodenog sadržaja. Nastavila sam da koristim melem još mesec dana u toku kojeg su kondilomi potpuno nestali kao i ciste. Posle 3 meseca na kontroli kod ginekologa ustanovljeno je da sam se u potpunosti resila i kondiloma i cista. Uz korišćenje ovog melema jako je važno živeti bez stresa (ili smanjiti njegovu količinu) i pridržavati se saveta gospođe Božidarke. Ovim putem želim još jednom da joj se zahvalim na melemu GENITAL i stručnim savetima koji su mi pomogli da brzo rešim svoj zdravstveni problem koji je danas tako čest medju mladim devojkama, a što je najvažnije izbegla sam operaciju. Veeeliko hvala! 🙂


Radica– Beograd

03.17.2016

Imala sam problema sa pilipima više godina, vraćali su se vrlo brzo posle intervencije. Čula sam za GENITAL melem, odlučila da probam i oduševila se. Polip je nestao, ciklusi više nisu bolni. Želim da se zahvalim gospođi Božidarki Vidaković i preporučim svima koji imaju ginekološke probleme. Osim Genitala, koristila sam sredstvo za skidanje fleka sa lica, što je takođe efikasno. Sledeći proizvod koji želim da probam su kreme za lice, jer više ne sumnjam u efikasnost proizvoda. Još jednom hvala zato što ste napravili savršene proizvode.


Svetlana – Vršac

02.08.2016

Zahvaljujem gospođi Božidarki na pomoci. Koristila sam 2 meseca mast “GENITAL” i oslobodila sam se u potpunosti ciste od 5cm. Vrlo se jednostavno upotrebljava i vrlo je delotvorna.


Tamara – Srbija

09.20.2014

Želela bih svim ženama-devojkama da PREPORUČIM melem Božidarke Vidaković “GENITAL” koja rešava sve ginekološke probleme. Imala sam problem sa virusom i samo jedna doza tog melma mi je pomogla da sve bude u redu. Prosto neverovatno, ali istinito. Terapija lekovima mi nije pomogla ali ovo jeste. 😀
Srećno svim damama! 😀


Radmila – Novi Sad

03.25.2013

Malo su reči zahvalnosti za Božidarku Vidaković i njen melem-mast GENITAL. Naime, imala sam čokoladnu cistu na jajniku 10 cm (predlagali su mi operaciju), koju nisam htela da prihvatim. Korišćenjem jedne ture Genitala cista se smanjila na 3 cm za mesec i po dana. Napominjem da je cista bila čokoladna, a to je veliki uspeh. Nastaviću dalje sa još jednom turom. Od srca zahvalnost i hvala bogu što nam je podario gospođu Božidarku Vidaković. Probajte! Istina je u delotvornost Genitala !!!


Nada – Pančevo

10.28.2013

Takodje imam pozitivna iskustva kada je reč o GENITAL melemu. Naime posle dve hirurške intervencije uklanjanja brojnih polipa sa grlića materice i njihovog ponovnog pojavljivanja, odlučila sam da pokušam sa melemom gospođe Vidaković. Posle jedne terapije polipi su nestali. Od tada je prošlo nekoliko, za mene vrlo stresnih, godina, sada ponovo imam mali polip i naravno naručila sam melem, jer ne sumnjam da će mi opet pomoći. Hvala i pozdrav za Božidarku!


Danka Munitlak – Novi Sad

04.26.2012

U NOVEMBRU 2010. OTKRIVEN MI JE MIOM NA PREDNJEM ZIDU MATERICE 26X25mm, KORISTILA SAM GENITAL BOZIDARKE LEKOVIC,DVE KUTIJE. NA SLEDECEM PREGLEDU MOIM JE NESTAO, LEKAR JE PITAO:”DA LI STE GA OPERISALI, KORISTILI NEKU TERAPIJU???” LEKAR NIJE MOGAO DA VERUJE, UPORNO JE TRAZIO MIOM, A HVALA BOGU NIJE GA NASAO. AKO NEKO IMA TAKAV ILI SLICAN PROBLEM, OD SVEG SRCA BI MU GENITAL GOSPODJE BOZIDARKE VIDAKOVIC.


Dragana Vuković – Vukovar

03.27.2011

IZLEČILA SAM 2 MIOMA NA MATERNICI I HRONIČNU UPALU JAJNIKA. POMOGLA MI JE GOSPOĐA BOŽIDARKA VIDAKOVIĆ IZ BEOGRADA SA SVOJIM “GENITAL” MASTIMA. KORISTILA SAM 9 KREMA I NA OPŠTE ĆUĐENJE DOKTORICE DESILO SE ČUDO.


Marina Đorđević – Novi Sad

03.26.2012

Posle uzaludnih pokušaja da po savetu lekara raznim medikamentima otklonim “ranicu” na grliću materice, čitajući časopis “Lekovito bilje” došla sam do saznanja da mast “GENITAL” travarke Božidarke Vidaković uspešno rešava sve ženske tegobe. Želela sam da isprobam preparat. Naručila sam ga i posle mesec dana sprovođenja biljne terapije, “ranica” na grliću materice je nestala. Shvatila sam da su konvencionalne metode lečenja uz upotrebu preparata i lekova farmaceutske industrije često nedelotvorne i čak kontraproduktivne u nekim slučajevima i da je potrebno da se od tog mita odbranimo korišćenjem prirodnih i jednostavnih preparata iz Božje apoteke jer to zaista pomaže u praksi. Marina Đorđević iz Novog Sada.


Ljiljana – Beograd

02.21.2011

Nekada samo ime govori o toj osobi, tako sam po preporuci prijateljicie iz Uzica dosla do Bozidarke Vidakovic, kao da je sam Bog odredio da se bavi lecenjem i pomaganjem ljudi. naime imala sam izmenjene celije na grlicu materice, posle njene terapije, sve je proslo, sto se pokazalo na analizi kod lekara, preporucujem je svima a posebno za one koji imaju ginekoloske probleme. Ljiljana


 

Mila – Lazarevac

03.25.2015

Na sistematskom pregledu mi je pre dve godine otkriven miom veličine oko 5 cm. Bila sam uplašena na samu pomisao da će miom da raste i da ću morati da idem na operaciju, a srčani sam bolesnik. I onda sam krenula da pretražujem kako bih mogla da sebi pomognem. Pretraživala sam na kompjuteru neku drugu mogućnost za eliminisanje mioma i pronašla iskustva izlečenih sa melemom “GENITAL” i poverovala sam da će mi to biti spas. Pozvala sam odmah Božidarku Vidaković, kojoj sam verovala i pre nego sam je kontaktirala. Krajnje profesionalno je postupila i već sledeceg dana ja sam krenula sa lečenjem. Disciplinovano sam, po njenim uputsvima postupala i na sledećem sistematskom pregledu nije pronađen miom. Mojoj sreći nije bilo kraja i mogu svakom toplo da preporučim da koristi ili preporuči melem “GENITAL” ,koji između ostalog čisti i priraslice u jajovodima.
Zahvalna sam našoj spasiteljki Božidarki.


Danica – Novi Sad

10.04.2013

Zovem se Danica Novaković. Kada sam 2009-e godine saznala na ginekološkom pregledu da imam cistu velicine 7,5 cm, bila sam očajna. Moj lekar mi je rekao da će je otkloniti punktiranjem. Pošto nisam krila problem, popričala sam sa jednom poznanicom i ona mi je rekla da ima jedna žena u Beogradu koja pravi “GENITAL” melem za otklanjanje cista, mioma, polipa itd. Bila sam malo nepoverljiva, ali sam odmah pozvala gospođu Božidarku i objasnila sam joj o čemu se radi. Ona me je saslušala i ohrabrila da će mi sto posto pomoći. Nakon 2 meseca korišćenja melema otišla sam na kontrolu kod ginekologa i na moje veliko iznenađenje ciste više nije bilo. Ovim putem se zahvaljujem gospođi Božidarki Vidaković i preporučujem svim ženama koje imaju problem ove vrste da se obrate gospođi Božidarki, jer sigurno pomaže.


Milica – Beograd

09.23.2014

Svim ženama iskreno PREPORUČUJEM melem Božidarke Vidaković iz Beograda, “GENITAL” koji resava sve ginekoliske probleme.
Imala sam cistu na jajniku veličine 9 cm i dve doze melma su pomogle da cista potpuno nestane! Ginekolog nije mogla da veruje! Svi doktori su mi govorili da je operacija jedino rešenje…


Sonja – Kraljevo

04.05.2013

Mast “GENITAL” mi je pomogla i u lečenju cističnih promena na dojci, a mojoj drugarici se znatno smanjio polip na grliću materice. Svakako nastavićemo i dalje da koristimo. Pozdrav i velika zahvalnost Božidarki.


Jasna – Novi Sad

11.02.2013

Moja “borba” sa vodenom cistom na jajniku počela je 2002. godine. Čak i posle višegodišnjih terapija, koje su se menjale od lekara do lekara, cista nije nestajala, samo je menjala oblik. Nakon promenjene terapije, i cista je nestala ali po prestanku uzimanja lekova, ona bi se vraćala i ciklus bi izostao. Vremenom je došlo i do porasta holesterola jer me lekari nisu savetovali da kontrolišem parametre koji mogu biti povećani zbog dužeg perioda primene terapije. Taj naporni i iscrpljujući period (od 11 godina) je sada iza mene, zahvaljujući Božidarki Vidaković. Nakon samo jedne doze GENITAL masti, cista je nestala i ciklusi su postali redovni. Hvala Božidarki i prirodi.


Mirjana – Obrenovac

04.20.2013

Ja imam pohvale za gospodju Božidarku i mast GENITAL. Dve godine nisam mogla da zatrudnim jer sam imala kandidu koju sam bezuspešno lečila. Kada sam počela da koristim mast odmah se sve stabilizovalo i posle korišćenja masti ostala sam trudna. Naravno koristila sam je i posle porodjaja kako bi mi se sve vratilo u normalu. Preporučujem svim ženama sa i bez problema!


Jelena – Beograd

06.12.2012

U JUNU 2010. GOD OTKRIVENA MI JE CISTA NA JAJNIKU 10CM VODENA. DOKTORI SU MI REKLI DA NEMA SANSE DA PUKNE CIM JE TOLIKA, ZAKAZANA MI JE BILA OPERACIJA ZA AVGUST MESEC, U MEDJUVREMENU SAM CULA OD KOLEGINICE ZA GENITAL MAST, ODLUCILA SAM DA PROBAM I TO, NISTA NE GUBIM, KORISTILA SAM GENITAL BOZIDARKE LEKOVIC,TRI KUTIJE. NA SLEDECEM PREGLEDU CISTA JE POTPUNO NESTALA, SVAKI TRAG NJEN JE NESTAO, LEKAR MI JE POSTAVLJAO SLEDECA PITANJA:”DA LI SAM JE OPERISALA, KORISTILA NEKU TERAPIJU???” LEKAR NIJE MOGAO DA VERUJE KADA SAM MU POMENULA STA SAM SAMO RADILA I DA JE CISTA KAO RUKOM IZVADJENA-NESTALA. SVE POHVALE I PREPORUKE ZA GENITAL MAST GOSPODJE BOZIDARKE VIDAKOVIC.


Olivera Nikolić – Beograd

04.08.2012

Svoje iskustvo bih želela da podelim i sa vama. Imam miome i cistu (za koju sada mogu reći da je više nema) koji su tokom trudnoće narastali i do 10cm. Nakon porodjaja, doktori su insistirali da se radi operacija kako bi se sve to uklonilo. Kao i većina – nisam želela “pod noz” znajući da se sve nakon nekog vremena vraća. Putem interneta sam saznala za melem gospođe Božidarke Vidaković. Nakon mesec ipo dana krišćenja GENITAL-a, na kontroli mi je rečeno da je od ciste ostao samo cistican jajnik, a da su se miomi dosta smanjili. Naravno, nastavljam sa korišćenjem melema i od srca zahvaljujem Božidarki.
Svim ženama koje imaju bilo kakve ginekoloske probleme, iz ličnog iskustva, preporučujem da se obrate travarki i nadasve divnom čoveku Božidarki!


Mirjana – Obrenovac

08.09.2011

Preporucila bih svima mast GENITAL Bozidarke Vidakovic pomocu koje sam ja izgubila kandidu koju sam imala dve godine, i zbog koje nisam mogla da ostanem trudna.Posle nekoliko dana koriscenja masti kandida je nestala, a posle cele terapije ostala sam trudna. Sada sam majka jednomesecne devojcice, i naravno opet koristim mast da bi mi se sve vratilo u normalu.


Jasmina – Ćuprija

02.27.2011

Moje reci zahvalnice su upucene Bozidarki Vidakovic jer zahvaljujuci njenoj kremi GENITAL imam sina koji sada ima 3 meseca.Imala sam zapusen jajovod 100%,drugi je bio uklonjen vanmatericnom operacijom i imala sam 0% da ostanem u drugom stanju prirodno.Koristila sam kremu genital dva meseca i otisla na produvavanje jajovoda gde su mi doktori rekli da je jajovod malo otpusen.posle samo tri meseca sam ostala trudna i mojoj radosti nema kraja,A verujte pricam u nadi da ce neko ko ima iste probleme ovo procitati i poslusati moj savet i koristiti kremu jer ona je pravo zlato.Zahvalna sam gospodji Bozidarki i dragom Bogu i bicu im zahvalna zauvek.Pozdrav gospodji Bozidarki i neka je Bog pozivi jos mnogo godina.


Preuzeto sa sajta travarisrbije.