FANTAZIJA – kozmetika

Nema te šminke koja će ukloniti nedostatke ako je u pitanju problematična koža. Suprotno tome svaka šminka će dati dobar efekat ako je koža zdrava i lepa. Ukoliko želite imati lep ten, onda ga morate negovati na pravi način. Koža je vrlo osetljiva i sve promene u organizmu se manifestuju promenom kvaliteta kože. Za zdrav i lep izgled kože može biti zaslužna i genetika, ali pre svega je zasluga u zdravom i kvalitetnom životu i negovanju iste. Da bi se neko pohvalio lepim tenom mora pre svega poznavati opšte karakteristike sopstvene kože, kao i uticaje unutrašnjih i spoljašnjih faktora koji utiču na izgled kože.

Osnovni faktori koji utiču na zdrav izgled kože jesu: duhovni mir tj. bez stresova i nervoze, raznovrsna ishrana, kao i dovoljan unos tečnosti, higijena kože i na kraju nega. Kožu treba tretirati zdravim kremama u pravoj meri. Kolekcija ‘’Fantazija’’ poseduje sve te kvalitete, jer je pravljena od čistih i zdravih supstanci. U ovoj kolekciji ne postoji ni jedna sirovina koja bi mogla biti štetna, ili izazvati alergijske reakcije, pa time zadovoljava najvažnije svojstvo jednog preparata – pre svega je izuzetno zdrava i daje fantastične rezultate. Nema tih bubuljica koje kozmetika Fantazija ne može da reši za najkraće moguće vreme (najviše za mesec dana). Mitiseri takođe nestaju (za nešto malo duži vremenski period u odnosu na bubuljice). Takođe primenom preparata iz kolekcije Fantazija moguće je rešiti se ožiljaka (za njihovo lečenje je potrebno malo više vremena, jer je priroda problema teža). Ova kozmetika je dala dobre rezultate i u lečenju psorijaze. To je potvrdilo iskustvo nekih korisnika pri tretiranju tog problema.

Prva i osnovna karakteristika ovih zdravih preparata je što daju izuzetan rezultat sa trajnim efektima, budući da odlažu starenje kože, nastajanje bora, pega i fleka, a takođe i neutrališu već postojeće promene na koži.